5 Eylül 2011 Pazartesi

Cennetteki Memeler

Cennet ve huriler güzel şeyler sanırım..Özellikle erkekler için..Cennette cinsellik ne işe yarayacak diye sormadıktan sonra hurilerin memeleri sizlere hoş gelebilir.. Biz memeleri bebek beslemek için biliriz... Bebek beslenmeyecek bir cennette ballandıra ballandıra huri memesi anlatan bir Yaratıcı o memeleri ne için vadediyor acaba ? Memelerimizi bile cennet figürü yapmış ya daha ne diyebilirim...

Alıntıdır : Pembe Zippo

2 yorum:

  1. Selam;

    Cennette meme figürü falan yoktur. Aklı bir tarafında olan erkek çevirmenlerin üzümleri meme diye çevirmesinden kaynaklı korkunç bir hatadır. Cennet tasvirlerinde ne cinselliği ne de herhangi bir CİNSİYETİ çağrıştıran bir kelime yoktur. HURİ kelimesi bile dişil değil hem erkek hem dişinin çoğuludur.

    YanıtlaSil
  2. Huri veya Arapça kullanım şekliyle Hûr (Arapça: حور‎), İslam mitolojisine ait dini terim; Türkçe terim olarak Huri cennette bulunan dişi varlık, çok güzel kadın manasında kullanılsa da [1] Kur'an da 'eşler' olarak belirtilmiş ve cinsiyetten bahsedilmemiştir.

    Arapça sözcüğün tekil formu ahver (erkek) ve havrâ (dişi), çoğul formu ise hur (ḥūr) iken Türkçe ve Farsçada huri tekil manada kullanılır.
    Sâffât sûresinde: "Yanlarında bakışlarını yalnızca kendilerine çevirmiş iri (güzel) gözlü eşler vardır."
    Vâkı’a sûresinde: "Onlar için saklı inciler gibi, iri güzel gözlü huriler de vardır."
    Tûr sûresinde: "Onlara, “Dünya’da yapmakta olduklarınızın karşılığında, sıra sıra dizilmiş koltuklara dayanarak afiyetle yiyin için” denir. Biz, onlara, iri güzel gözlü güzel hurileri eş olarak vermişizdir."


    Hadislerde huriler cennet ehli erkeklere sunulan güzel, şeffaf vücutlu kadınlar olarak tasvir edilir. Kendileriyle her ilişki sonrasında tekrar bakire olurlar. Bir erkek bunlardan bir günde istedigi kadarini ziyaret eder

    YanıtlaSil